0-800-235-8976

Over ons

Wij zijn INNO-WAY

Maak kennis met INNO-WAY, waar innovatie diep verankerd is in ons DNA. Wij streven voortdurend naar verbetering in machines, werkprocessen en oplossingen. Onze missie is om samen met u efficiënte, betaalbare en betrouwbare oplossingen te bieden voor uw palletiseer- en verpakkingsuitdagingen.

INNO-WAY is een klantgericht bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van complete palletiseer- en verpakkingsoplossingen. Hoewel onze naam relatief nieuw is, hebben we een ervaren team met decennia aan expertise in producthandling en palletiseren. Met enthousiasme omarmen we elke uitdaging en begeleiden we uw project van aanvraag tot realisatie.

Klant en product centraal

Klant en product staan centraal in onze samenwerking, strevend naar een prachtig eindresultaat. Onze machines, zoals de befaamde I-WP Palletiser, blinken uit in gebruiksgemak, bescheiden ruimtebeslag en betrouwbaarheid. De Gantry Palletiser, oorspronkelijk ontwikkeld door Remco de Jonge in 2014, keert nu terug naar de persoon waar het allemaal begon, nu als eigenaar van INNO-WAY.

Samen met ons toegewijde team werken we aan indrukwekkende end-of-line oplossingen. We zijn er trots op om op maat gemaakte antwoorden te bieden voor uw specifieke uitdagingen. Kom jij ons daarbij helpen?

N

Teamwork

Ons team werkt zij aan zij om projecten te realiseren.

N

Maatwerk

We passen maatwerkoplossingen toe om aan uw unieke behoeften te voldoen.

N

Efficiëntie

Efficiëntie is onze drijvende kracht bij het ontwikkelen van oplossingen.

N

Innovatie

Bij INNO-WAY omarmen we voortdurende innovatie in al onze processen.

N

Impact maken

Bij INNO-WAY streven we ernaar om met elke oplossing een positieve impact te creëren.

N

Onderscheidend

Onze machines onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerpen en betrouwbare prestaties.