0-800-235-8976

Teambuilding in Thessaloniki

Ons teamverband versterken in Griekenland

Met een teambuilding in Griekenland hebben we de band tussen onze medewerkers versterkt en een onvergetelijke ervaring gecreëerd. Samen genieten van de prachtige omgeving van Griekenland, zeilen over de Griekse wateren & buggy rijden door de Griekse bergen heeft ons geholpen om beter te communiceren en vertrouwen op te bouwen. Door deze teambuildingactiviteiten aan te vullen met onze kernwaarden van automatisering en innovatie, zorgen we ervoor dat elk teamlid gemotiveerd is om bij te dragen aan onze missie om de automatisering tot een hoger niveau te brengen.

Bekijk hier ons Teambuilding avontuur

Kijk met ons mee terwijl we de prachtige stad Thessaloniki verkennen en deelnemen aan activiteiten die ons team dichter bij elkaar hebben gebracht. Maak op een vernieuwende manier deel uit van Team INNO-WAY en ontdek alle mogelijkheden die onze teambuildingactiviteiten te bieden hebben.

Highlights

Teambuilding Foto's

De boost van een goede Team Building

Innovatie Stimuleren door Teamwork

Bij INNO-WAY geloven we dat teambuilding kern is van een succesvolle onderneming. Ons recente teambuilding evenement in Thessaloniki, Griekenland, was een bewijs van onze toewijding aan het stimuleren van een collaboratieve en innovatieve werkomgeving. Team Inno-way heeft elkaar op een andere manier leren kennen, dit resulteert in betere communicatie op de werkvloer en betere samenwerking. Daarnaast sluit deze unieke teambuilding goed aan op ons motto “Work hard, play hard”.

Maak deel uit van Team Inno-way!

Wil jij deel uitmaken van een innovatief en hecht team dat samenwerkt aan het verbeteren van automatisering en innovatie? Bij INNO-WAY geloven we in het belang van teambuilding en het versterken van onze banden door middel van unieke ervaringen, zoals ons recente avontuur in Thessaloniki, Griekenland. Ontdek hoe wij bij INNO-WAY niet alleen hard werken, maar ook plezier hebben en elkaar inspireren om tot nieuwe hoogten te stijgen. Kom bij ons solliciteren en word onderdeel van ons team vol passie en energie om de automatisering naar een hoger niveau te tillen.