0-800-235-8976

Het verhaal van JP

“Het team bestaat uit leuke collega’s en er wordt moeite gedaan om het de medewerkers naar de zin te maken.”

Ik ben Jan-Peter, maar iedereen noemt me JP. Ik ben 29 jaar en werk als Allround Engineer bij INNO-WAY. Naast werk heb ik een passie voor reizen en golfsurfen.
Voor ik met deze functie startte, had ik eerder al succesvol samengewerkt met de eigenaar van INNO-WAY. We kruisten elkaars pad weer en na een enthousiast gesprek ben ik aan de slag gegaan voor INNO-WAY.

De uitdaging en het brede aanbod van taken maakt het werken voor INNO-WAY erg prettig. Je wordt overal bij betrokken en mag meerdere taken zelfstandig uitvoeren. Wat ik gewoon ook echt leuk vind zijn de collega’s en dat er moeite gedaan wordt om het de medewerkers naar de zin te maken. Ze creëren goede arbeidsomstandigheden voor ons. Dat is een onderscheid met andere werkgevers. Ook als ik het met mijn vrienden weleens over werk heb, valt dat op.

Mijn advies aan mensen die twijfelen om te solliciteren is dat ik hier zo weer opnieuw voor zou kiezen. Qua techniek is het werk heel breed en de arbeidsomstandigheden zijn erg flexibel en optimaal. Geen dag is hetzelfde. Er is altijd wel uitdaging en er zijn genoeg leuke dingen te doen.

 

JP bedrijfsauto INNO-WAY

Lees verder

Lees ook het andere verhaal van onze collega Mischa en ontdek waarom werken bij INNO-WAY zo leuk en bijzonder is.

“De afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk. Iedere dag is anders.”

Mischa, Medewerker Logistiek & Magazijn